Kerékőr lefúrása

Minden típusú kerékőr eltávolítását vállalom!

A kerékőr alapvetően, a kerék illetéktelen leszerelését meggátolni hivatott speciális csavar vagy anyacsavar.
Kialakításából adódóan csak a saját speciális kulccsával lehet megkezdeni a kerékcserét. Kerekenként általában csak egyik csavar szokás kicserélni kerékőrre.
Fontos, hogy menet közben mindig legyen nálunk a speciális kulcs is, mert defekt esetén nem árt, ha le tudjuk szedni a kereket.

Sok autógyár a saját kerékőrét alkalmazza. Nagyrészt ezek a legjobb minőségűek és a legjobb elv alapján működnek. Ebből adódóan a kerékőrt szinte kivétel nélkül csak fúrással lehet eltávolítani.
A műveletnek a nettó technológiai ideje 2 óra is lehet darabonként.
Cégünk egyedülálló módon vállalja a kerékőr eltávolítását egyedi célszerszámmal.
A fúróállványt kifejezetten a kerékőr lefúrására építettük. Többnyire kobalt fúrószárakat használunk. Ezek a legtartósabb fúrók, ennek ellenére némely gyári kerékőr mégis eltöri őket.

Fontos megemlíteni, hogy a lefúrás során nem keletkezik kár sem az autó felnijében, sem pedig a kerékagyban. Járulékos veszteség lép fel abban az esetben, ha az autó tőcsavaros kialakítású. Olyankor sajnos a tőcsavar el lesz forgácsolva, de ezek után az autó üzemszerűen használható. A tőcsavar cseréjéről minél hamarabb gondoskodni kell a tulajdonosoknak. Léteznek egyéb megoldások, mint például a ráhegesztés, de sok esetben a könnyűfém felni kialakítása miatt ez módszer szinte kivitelezhetetlen.
A lefúrás előre egyeztetett időpontban és helyszínen történhet!

 

A kerékőr lefúrásának menete…

GUMICSERE? KÁTYÚKÁR?

KERÉKŐR LEFÚRÁS?

HÍVJON MOST!

+36205123153

Toronyi Márk

Mobil Gumiszervíz

Ingyenes kiszállási díj Budapesten!

 

Egyedi árajánalatokért lépjen kapcsolatba velünk.

Kapcsolat